“Cel mai mare păcat faţă de semenii noştri nu este acela de a-i urî, ci de a fi indiferenţi…”

Birou S.M.U.R.D.

                  Biroul SMURD din cadrul D.A.S. Mediaş reprezintă componenta instituţională a administraţiei publice locale Mediaş în cadrul serviciului SMURD  constituit în parteneriat cu Autoritatea de Sănătate Publică prin Spitalul Judeţean Sibiu (UPU), cu Serviciul Judeţean de Ambulanţă, I.S.U. Sibiu, prin Detaşamentul de pompieri Mediaş  .

Acest serviciu funcţionează în vederea apărării şi salvării de vieţi omeneşti atunci când acestea sunt expuse unui pericol iminent determinat de diferiţi factori care apar în timpul unor evenimente care se produc la nivelul sectorului de competenţă.

Contribuţia D.A.S. Mediaş constă în angajarea şi şcolarizarea unui număr de cinci pompieri salvatori care îşi desfăşoară activitatea în echipaje mixte raportându-se la Regulamentul de ordine interioară al Detaşamentului de pompieri Mediaş.

La înfiinţarea serviciului şi la elaborarea protocolului au participat reprezentanţi ai tuturor partenerilor care nu au ridicat obiecţiuni cu privire la conţinutul acestuia şi au realizat responsabilitatea pe care o are fiecare parte în funcţionarea în condiţii şi standarde maxime a acestui serviciu atât de necesar comunităţii.

Menţinerea mijloacelor de intervenţie în stare continuă de funcţionare şi crearea premizelor pentru asigurarea climatului corespunzător pentru echipajele unităţii mobile vor creşte eficienţa în intervenţie reducând timpul de intervenţie, crescând considerabil şansa de reuşită a intervenţiilor.

Reclame

Comments on: "Birou S.M.U.R.D." (1)

  1. stamp hans christian said:

    se fac angajari???

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: